Zoekmachine optimalisatie (SEO)

BRIDGE digital marketing helpt uw organisatie online in de spotlight te zetten. Websurfers worden bezoekers en bezoekers worden klanten. De beste zoekmachine optimalisatie (SEO) strategie zorgt voor een hoge positie in zoekmachines. Dit resulteert uiteindelijk in de verwachte conversie of deze wordt zelfs overschreden.

search engine optimaliztion

SEO voor langere termijn

Meestal beginnen organisaties met het adverteren in de zoekmachines (SEA), omdat ze nog weinig topposities in handen hebben en SEA snel tot resultaat leidt. Uiteindelijk kost SEA veel geld en zorgt dit vaak niet tot de gewenste return on investment (ROI). Voor langere termijn is het daarom belangrijk om te zorgen voor een goede vindbaarheid van uw website via organische bezoekers. De kliks van de organische bezoekers kosten geen geld en uit veel eye tracker onderzoeken blijkt dat websurfers eerder kijken naar de organische resultaten dan de betaalde resultaten.

zoekmachine optimalisatie

BRIDGE digital marketing

Om hoge posities in de zoekmachines te verkrijgen is een zorgvuldig opgebouwde autoriteit nodig. Dit doet BRIDGE door het inzetten van een duidelijke contentstrategie, linkbuilding, integratie van social media en een geoptimaliseerde website.

 

BRIDGE helpt u de technische aspecten van uw site te optimaliseren. Hierdoor zullen de zoekmachines de website snel én doeltreffend indexeren. Het verbeteren van content vergroot uw autoriteit op het internet en zorgt voor een hoge en stabiele ranking.

Behoefte aan een succesvolle zoekmachine optimalisatie (SEO) strategie?

Neem dan vrijblijvend contact op:

Tel: (+31)23 – 844 28 39

E-mail: info@bridgedigitalmarketing.nl