Remarketing

Het is zonde als bezoekers uw website hebben verlaten en geen actie hebben ondernomen. Remarketing, ook wel retargeting genoemd, is het opnieuw bereiken van deze bezoekers. Het zorgt ervoor dat geïnteresseerde bezoekers die bepaalde pagina’s van uw website hebben bekeken opnieuw benaderd kunnen worden. Dit zijn dus de meest gekwalificeerde bezoekers die u maar kunt wensen.

remarketing campagne

Hoe remarketing toepassen?

Het toepassen van remarketing kan door middel van een gerichte beeld- of tekstadvertentie op andere websites. BRIDGE Digital Marketing zorgt er op een creatieve manier voor dat uw campagnes op een positieve manier opvallen tussen de andere remarketingcampagnes.

 

Remarketing is een perfecte manier om het optimale resultaat te halen uit uw campagne. Deze potentiële klanten hebben reeds interesse getoond in het desbetreffende onderwerp. Hierdoor kunnen ze als hot leads worden bestempeld. Bij hot leads is de kans groot dat zij de transitie maken van een potentieel naar een daadwerkelijke klant.

remarketing

BRIDGE Digital Marketing

Digital marketingbureau BRIDGE verzorgt de complete set up en het management van de remarketingcampagne. Van strategie tot uitvoer. Door de doordachte aanpak, wordt uiteindelijk het maximale rendement behaald voor haar klanten.

 

Remarketing kan soms als irritant bestempeld worden. Dit is eigenlijk alleen wanneer het niet op de juiste manier wordt toegepast. Wij zorgen er daarom voor dat de advertentie aansluit binnen de context van de website waar deze wordt getoond. Daarnaast triggeren wij de aandacht van de potentiële klant op een subtiele en aangename manier. Hierdoor ervaren zij de advertentie met een positieve connotatie, waardoor de conversieratio wordt verhoogd.

Behoefte aan een remarketingcampagne?

Neem dan vrijblijvend contact op:

Tel: (+31)23 – 844 28 39

E-mail: hello@bridgedigitalmarketing.nl