Social media

Social media is een geweldig middel om in een rap tempo heel veel mensen te bereiken. Door het op de juiste manier in te zetten wordt de naamsbekendheid vergroot. Daarnaast voelen (potentiële) klanten zich sterker verbonden met uw merk. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn zijn de bekendste vormen. BRIDGE Digital Marketing zorgt ervoor dat de juiste kanalen worden ingezet om het maximale rendement uit uw campagnes te halen.

social media

Social media strategie

Niet elke vorm van Social Media is geschikt voor uw merk. Als het goed wordt toegepast zal het uw merk enorm verrijken. BRIDGE Digital Marketing heeft social media specialisten in huis die exact weten welke vormen het beste bij uw merk passen. Bij het opstellen van uw social media strategie kijken onze specialisten verder dan de geijkte kanalen. Zij maken op basis van uw boodschap en doelgroep een selectie met de meest geschikte en toepasbare vormen.

social media strategie

Monitoring Social media

Het is voor u onbegonnen werk om iedere dag op zoek te gaan naar een mogelijke mening, klacht of discussie. Het is vaak lastig om dergelijke informatie (op tijd) te vinden. BRIDGE Digital Marketing heeft een social media monitoringtool die data uit grote hoeveelheden online media verzamelen. Informatie uit door u zelf geselecteerde media. Wij kunnen dan uw merkreputatie bijhouden en concurrentieanalyses uitvoeren. Het is zelfs mogelijk om real-time alerts via e-mail of mobiel ontvangen, met relevante informatie over uw merk.

BRIDGE kan u helpen bij uw social media activiteiten. Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact op:

Tel: (+31)23 – 844 28 39

E-mail: hello@bridgedigitalmarketing.nl