Online marketing​strategie

Digital marketingbureau BRIDGE kan u helpen in elke gewenste fase van uw online marketingstrategie. BRIDGE heeft veel ervaring met het opzetten en implementeren van online marketingstrategieën. Dit gebeurt aan de hand van de verschillende facetten. Wij starten met een uitvoering onderzoek, waarop we mede de strategie bepalen. Daarna verrichten wij de implementatie/ optimalisatie. En met betrekking tot transparantie richting onze klanten, eindigen wij met een overzichtelijke rapportage.

online-marketingstrategie

Onderzoek

Om de basis van de online marketingstrategie te bepalen, is gedegen onderzoek nodig. Met een  ‘nulmeting’ analyseren wij hoe u er op dit moment voorstaat en ook hoe uw concurrentie presteert.

 

Daarnaast onderzoeken wij hoe de doelgroep zich beweegt in de online wereld en hoe deze het beste benaderd kan worden.

Implementatie/ optimalisatie

Als de hiervoor benoemde stappen goed zijn doorlopen, is het tijd dat de campagnes live gaan. BRIDGE Digital Marketing monitort continu wat de bijdrage is van elke campagne. Dit gebeurt mede aan de hand van de uiteindelijke conversie. Wij doen dit aan de hand van verschillende analytics testen. Deze testen zorgen ervoor dat de campagnes verbeterd kunnen worden, ook wel optimalisatie genoemd.

online marketingstrategie

Strategie

Als de onderzoeksfase is afgerond, wordt er een mix van kanalen samengesteld. Bij ieder kanaal wordt een strategie ontwikkeld met de bijhorende doelstellingen en KPI’s.

 

BRIDGE Digital Marketing zorgt voor een inzichtelijke planning van de online marketingactiviteiten. Hierdoor kunt u zelf de voortgang van uw campagnes bijhouden.

Rapportage

Het gaat uiteindelijk om de resultaten die behaald worden. Vandaar dat BRIDGE Digital Marketing u maandelijks een overzichtelijke rapportage stuurt. Hierin staan alle werkzaamheden die gedaan zijn en uiteraard de behaalde resultaten. Zo kunt u precies zien hoever wij zijn in het proces en welke stappen nog doorlopen worden. Daarnaast staat transparantie bij ons hoog in het vaandel. Op deze wijze is alles helder en voorkomen we onduidelijkheden.

Hulp nodig bij de opzet en implementatie van uw online marketingstrategie?

Neem dan vrijblijvend contact op:

Tel: (+31)23 – 844 28 39

E-mail: info@bridgedigitalmarketing.nl