Werken bij BRIDGE

BRIDGE digital marketing heeft een work hard, play hard mentaliteit. Elke dag doen wij er alles aan om onze klanten blij te maken met online resultaten. En daar worden wij weer blij van.

bridge digital marketing

Wat bieden wij?

Om te beginnen een erg leuke baan in een team van gedreven en ambitieuze digital marketingprofessionals. BRIDGE is een organisatie met een informele cultuur, korte lijnen  en een ontspannen werksfeer. Iedere collega heeft zijn of haar eigen specialisme en werkt voor diverse projecten. Vanwege onze structurele groei is BRIDGE permanent op zoek naar talentvolle en gedreven digital marketingspecialisten.

bridge

BRIDGE digital marketing

Wij nemen de tijd om jou in te werken en laten jou kennisnemen van onze werkwijze. Een proactieve instelling wordt altijd gewaardeerd. Je kunt meedenken over de aanpak, tools en technieken om de dienstverlening naar onze klanten te optimaliseren. Je krijgt de mogelijkheid om je in je specialisme verder te ontwikkelen, waarbij er ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Contact

Stuur je sollicitatie naar hello@bridgedigitalmarketing.nl, geef aan wat je specialisme is en wie weet ga jij binnenkort op de koffie bij BRIDGE digital marketing!