Zoekmachine adverteren (SEA)

Wanneer u zeker wilt zijn van prominente posities binnen de zoekmachines waardoor u optimaal vindbaar bent voor uw potentiële klanten, dan kan zoekmachine adverteren (SEA) u helpen. BRIDGE digital marketing heeft de juiste kennis en tools in huis om uw ROI te verhogen en uw doelstellingen te realiseren!

search engine advertising

Stappen

Gezamenlijk bepalen we de trefwoorden die uw doelgroep vaak als zoekterm gebruikt. De advertentie zal dan pas zichtbaar zijn als een websurfer één van deze trefwoorden als zoekopdracht intypt. U betaalt als de websurfer daadwerkelijk op de advertentie klikt en dus uw website bezoekt.

 

BRIDGE maakt vervolgens alle resultaten meetbaar. Denk hierbij aan: Hoeveel bezoekers hebben mijn website bezocht, wat zijn de kosten per lead en welke ROI heeft ieder zoekwoord. Aan de hand van deze resultaten zal de campagne worden geoptimaliseerd, zodat het maximale rendement uit uw campagne wordt behaald.

zoekmachine adverteren

Rapportage

U ontvangt maandelijks een uitgebreide rapportage. Deze wordt opgesteld door uw vaste SEA specialist, die ook proactief meedenkt over nieuwe kansen in de markt.

Behoefte aan een succesvolle zoekmachine adverteren (SEA) strategie?

Neem dan vrijblijvend contact op:

Tel: (+31)23 – 844 28 39

E-mail: hello@bridgedigitalmarketing.nl