Web analytics

Hoe navigeren bezoekers door een website? Op welke manier heeft het gedrag van de bezoeker invloed op uw uiteindelijke omzet? En hoe kunt u dan de conversie optimaliseren? Om online succesvol te kunnen opereren is tegenwoordig meer informatie nodig dan alleen bezoekersaantallen. Vandaar de inzet van web analytics.

web analytics

Hoe web analytics toepassen?

Digital marketing bureau BRIDGE analyseert nauwkeurig alle bewegingen op uw website door middel van web analytics. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics en Omniture SiteCatalyst. Deze 2 programma’s vullen elkaar perfect aan, zodat per campagne aangegeven kan worden welke doelstellingen en conversies behaald zijn. Door het bedrag van de bezoekers te analyseren, leren wij hen beter begrijpen. Hierdoor kunnen wij uw website uiteindelijk optimaliseren, om zo meer rendement uit uw bezoekers te halen.

webanalytics

Rapportage

BRIDGE heeft inzichtelijkheid en transparantie hoog in het vaandel. Vandaar dat wij periodiek alle belangrijke informatie in een rapport verwerken met de veranderingen, de belangrijkste statistieken en verbeterpunten voor uw website.

Wilt u ook meer inzicht verkrijgen in het gedrag van uw bezoekers?

Neem dan vrijblijvend contact op:

Tel: (+31)23 – 844 28 39

E-mail: info@bridgedigitalmarketing.nl