Diensten

BRIDGE bouwt bruggen tussen haar klanten en de digitale wereld. Een brug die een duidelijke vertaling maakt tussen de techniek van online marketing en een heldere uitleg richting haar klanten. Wij hebben veel ervaring met de opzet en implementatie van online marketingstrategieën. Dit doen wij op basis van zorgvuldig onderzoek, duidelijke strategie, strakke planning en overzichtelijke rapportages.

BRIDGE zorgt ervoor dat uw organisatie online in de spotlight wordt gezet. Op deze manier worden websurfers bezoekers en bezoekers worden uiteindelijk uw klanten. De juiste optimalisatiestrategie zorgt voor hoge posities in de zoekmachines. Dit resulteert uiteindelijk in de verwachte conversie, waarbij deze vaak zelfs wordt overschreden.

Wanneer u zeker wilt zijn van de beste posities binnen de zoekmachines, dan kan zoekmachine adverteren u helpen. Hierdoor bent u optimaal vindbaar voor potentiële klanten. BRIDGE heeft de juiste kennis en tools in huis om uw return on investment te verhogen. Uiteindelijk zal dit ook resulteren op het behalen van uw doelstellingen.

E-mail marketing is de ideale manier om snel een groot bereik te realiseren. Het maakt niet uit of het gaat om 1 of 10.000 leads. Het is wel belangrijk dat e-mailmarketing op de juiste manier wordt ingezet. Daarom spreken wij over dialoogmarketing. Dialoogmarketing met een relevante en persoonlijke aanpak. Hierdoor zullen de kansen op een (positieve) respons stijgen.

Heeft u het idee dat u nog geen optimaal rendement haald uit de bezoekers van uw website? Dat u de return on investment van uw leads wilt verhogen? Zo ja, dan is het tijd voor conversie optimalisatie. Bij conversie optimalisatie gaat het niet om het verhogen van bezoekersaantallen. Het gaat om te streven naar meer rendement uit uw bestaande bezoekers.

Het is zonde als leads uw website hebben bezocht en geen actie hebben ondernomen. Remarketing, ook wel retargeting genoemd, is het opnieuw bereiken van deze leads. Het zorgt ervoor dat geïnteresseerde leads, die bepaalde pagina’s van uw website hebben bekeken, opnieuw benaderd kunnen worden.

Mist u binnen uw bedrijf kennis van digital marketing? Wij helpen u graag het kennisniveau binnen uw bedrijf te verhogen. BRIDGE heeft vakspecialisten met kennis en passie voor digital marketing. Dit willen ze graag met u delen. BRIDGE biedt daarom diverse trainingen op het gebied van digital marketing.

Bij Affiliate marketing worden derden ingezet om uw campagnes te promoten. Deze derden, ook wel affiliates genoemd, worden alleen betaald voor de daadwerkelijke resultaten.

 

Een affiliate programma is prestatiegericht. Het zorgt niet alleen voor meer leads en sales, maar verhoogt ook uw naamsbekendheid.

Bij Display marketing worden dynamische IAB bannerformaten, rich media ads en video advertising ingezet. Dit om uw website of campagne onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Door real-time bidding toe te passen, wordt uw doelgroep op het juiste moment en met de juiste boodschap bereikt.

Social media is een geweldig middel om in een korte periode heel mensen te bereiken. Door het op de juiste manier inzetten van Social Media wordt uw naamsbekendheid vergroot. Daarnaast voelen (potentiële) klanten zich sterker verbonden met uw merk.

Hoe navigeren bezoekers door uw website? Op welke manier heeft het gedrag van deze bezoekers invloed op uw uiteindelijke omzet? Om online succesvol te kunnen opereren is tegenwoordig meer informatie nodig dan alleen bezoekersaantallen. Vandaar de inzet van web analytics.

Een investering in een mooie en tegelijkertijd commerciële website is tegenwoordig een must om (online) succes te hebben. Om de ultieme website te bouwen, hanteert BRIDGE de mix van 3 factoren: een oogstrelend design, geoptimaliseerd voor de zoekmachines en optimaal responsive voor alle devices.