Webdesign

Is uw website een visueel pareltje om te zien? Geoptimaliseerd voor de zoekmachines? En optimaal responsive voor alle devices? Dit zijn voor BRIDGE de 3 elementen voor het bouwen van de ultieme website. BRIDGE bedenkt, maakt en verbetert websites. Websites die zijn ontwikkeld op het snijvlak van overtuigend design, vernuftige online marketing en solide technologie.

display marketing

Responsive

Uw website hoort goed te werken op zowel op een computer, tablet als smartphone. BRIDGE is expert op het gebied van responsive websites en zorgt voor de optimale beleving voor de bezoeker op elk device. Naast de gebruikersvriendelijkheid voor uw bezoekers, scoren responsive websites ook steeds hoger in de rankings van de zoekmachines.

Optimalisatie

BRIDGE richt uw website zo in dat zoekmachines deze als gebruikersvriendelijk registeren, wat zorgt voor hoge en stabiele in de zoekmachines. Hoe? Door het inzetten van een duidelijke contentstrategie, linkbuilding, integratie van social media en een geoptimaliseerde website. De zoekmachines zullen de website snel én doeltreffend indexeren.

web development

Webdesign

De vindbaarheid is belangrijk, maar het visuele aspect mag ook niet vergeten worden. BRIDGE gaat met u om de tafel om de wensen en ideeën te bespreken, om zo het gewenste uiterlijk van de website te bepalen. Dan gaan de webdevelopers van BRIDGE aan de slag, waarbij ze zorgen voor de optimale mix tussen de visuele wensen en de optimalisatie van uw website.

Content Management Systeem (CMS)

BRIDGE zorgt niet alleen voor een website die in alle wensen voorziet. Zij zorgt er ook voor dat u zelf met de website aan de slag door gebruik te maken van een CMS. Wij geven u dan een training hoe u met het CMS kunt werken. Het CMS is voor een ieder toegankelijk. Indien gewenst kan BRIDGE uiteraard ook zelf alle aanpassingen verrichten.

Behoefte aan een succesvolle marketing website?

Neem dan vrijblijvend contact op:

Tel: (+31)23 – 844 28 39

E-mail: info@bridgedigitalmarketing.nl